Yuan Garden

Till skillnad från igår har vi idag spenderat hela dagen bland de gamla områdena i Shanghai. En stor kontrast från igår kan man lugnt säga. Dock gillar jag nog nästan mer de ”små” husen och de mysiga gränderna gentemot de extremt höga och pampiga byggnaderna. I vilket fall som helst har vi idag varit på Yuan Garden hela dagen, och turligt nog har vädrets makter varit på vår sida. 27 grader och måttligt med smogg kan man absolut inte klaga på. 

Dagen börjades med teprovning, vilket var lika kul och gott som vanligt. Tror det var min tredje gång där nu, och sämre blir det inte. Därefter åt vi lunch på McDonalds… Vi har inte hittat så mycket annat i matvägg i området. Dagens huvudmål var såklart själva parken och där spenderade vi ganska lång tid, det är så lugnt och fridfullt där inne och framförallt färre folk. 

På kvällen bjöd vi på mat i lägenheten. Vi lagade rullader med bacon, ost och pestofyllning tillsammans med risotto. Vi hade även pannacotta till efterrätt vilket vi gjorde samtidigt som den andra som vi skrev om för några dagar sedan. Allt var jättegott och det verkade även som alla andra tyckte det. 

//Gustav