Två dagar kvar

 
Förberedelserna inför besöket vi får på lördag är i full gång, ett schema har skapats och snart måste även lägenheten storstädas. Föräldrarna kommer ju på besök.. Ne riktigt så illa är det inte men veckostädningen måste göras och vi måste även handla. Dock är det inte alls jobbigt med tanke på att jag äntligen ska få träffa mamma och pappa igen efter mer än åtta månader. Vi har ju såklart pratat via Skype och så med et är inte samma sak.
 
Något vi också har lärt oss av tidigare besök är att man måste plugga innan man får besök, för det är inte kul att behöva sitta och plugga och ha vetskapen om att man skulle kunna göra något mycket roligare med sina besökare. Därav har vi nu pluggat och ligger före vilket känns skönt, ska försöka plugga ikapp och förbi även efteråt när mamma och pappa har åkt hem för det känns ganska skönt att ligga ett steg före hela tiden.
 
Idag har vi även förberett Clara för sin presentation som hon ska ha imorgon samt pluggat inför glossförhöret som vi också har tills imorgon. För att klara oss igeom kvällen har vi haft lite mellanmål/tröstmat i form av en mycket saftig och god vattenmelon. Ska nu plugga lite till innan jag stämplar ut för ikväll, klockan som sagt redan halv ett.
 
//Gustav
1
Carina

Gullunge! Saknar dig.

Svar: Saknar dig med. Kram
Clara & Gustav