Sista dagen

En mycket bra sista dag har vi haft idag, för imorgon återgår vi tyvärr igen till verkligheten då mamma och pappa går ombord sitt plan. På grund av att de flyger iväg såpass tidigt bestämde vi att det var bättre att vi sa hej då idag istället. Kan ju inte annat säga än att det är vemodigt att då åker, har varit riktigt kul att de har varit här. 

Idag har vi varit på Shanghais akvarium, riktigt stort var det och många fina fiskar hade de. Enda negativa jag kan se var att de var en stor mängd jobbiga kineser där som gjorde allt från att ropa och skriva till så på rutorna så att fiskarna skulle röra på sig… 

Efter gick vi till restaurangen Blue Frog, och till er som undrar så var det inte groddlår som serverades utan bland annat riktigt god hamburgare. Därefter tog vi oss till den närliggande parken vilket var både mycket större och finare än vad vi hade trott. 

Dagen avslutades hemma hos oss med, där vi både åt mat och packa ner saker som vi inte behöver längre. Nu har vi inga mer vinterkläder här längre så vi håller tummarna för att det håller sig såhär varmt nu framöver. Vi lyckades skicka drygt 30 kg med mamma och pappa, känns bra! 

//Gustav