Söndag


Ett bra avslut på en hektiskt helg, jag och mamma startade dagen med en frukost på hotellrummet för ayy sedan bege oss mot metron som skulle ta oss till fakemarknaden. Men vid ett byte av tunnelbanelinje fastnade vi för reklamen som fanns nere in tunnelbanesystemet om en nyöppnad affär. Därav letade vi oss ut från metron, vi hittade aldrig den nyöppnade affären utan fastnade på Hollister och Victoria Secret. 
 
Eftersom vi bestämt tid att möta upp Gustav vid fakemarknaden fick vi slita oss ifrån affärerna och fortsätta vårt tunnelbaneåkande mot fake. Väl där slog vi oss ner på en resturang för att mätta våra magar, två pastarätter och en hamburgare senare intog vi fakemarknaden. Några timmar senare gick vi alla tre mycket nöjda därifrån med både det ena och det andra. 
 
Nu var det åter igen dags att äta och vi tog därför en taxi till den italienska resturangen Da Marco för vår tredje gång under vår tid i Shanghai. Dem gjorde inte oss besvikna idag heller. Vi startade med ett smarrigt ostfat och bröd. Även här tog vi pastarätter som huvudrätter. Extremt mätta tog vi en taxi hem och delades oss för kvällen.

Imorgon är det måndag, Mammas sista dag och för oss blir det tillbaka till skolbänken för en ny hård vecka. 
 /Clara