Två rosor

Med regnet smattrande mot fönstret i bakgrunden sitter vi nu båda och pluggar. Pluggar in det som vi missade i förra veckan, tur nog är det inte så mycket. Förutom detta händer det inte så mycket, det verkar som om vi hamnat i en monsunregnsperiod. I vart fall enligt SMHI… 

Igår efter skolan var tanken att vi skulle ta det lugnt, städa och plugga innan det var dags för att gå och lägga sig i tid. Det blev inte så utan vi åkte istället med och fira Lucas, han som var så snäll och hjälpte oss alla i början med alla våra problem. Han fyllde 21 år och vi firade honom med mat på ett Mexikanskt ställe i French Konfession. Riktigt gott var det och roligt hade vi med. Turligt nog var det både varmt och regnfritt så vi kunde sitta ute. 

Blommorna på bilden fick mamma på mors dag, jag hade som tur möjligheten att fira min mamma när hon befann sig här i Shanghai. Dock fick hon inte med sig blommorna så de står kvar i vårt rum. 

//Gustav

1
Carina

Bra med lite "party" ibland, det har varit mycket plugg nu. Även om det blev en liten svacka när dina föräldrar var hos er. Vackra rosor.

Svar: Man kan inte plugga varje dag, tur är väl det! Det hade inte varit kul.
Clara & Gustav