Midsommar i Shanghai

Denna midsommaren skiljde sig ganska mycket i jämförelse med andra midsomrar. Brukar i vanliga fall vara ganska traditionsbunden och göra samma sak varje år så detta är första midsommaren jag inte firade i Sverige med familj, släktingar och vänner. Denna midsommaren var helt klarat annorlunda men bra ändå och vill tacka alla som gjorde det möjligt. Vi lagade mat, sjöng och hade det allmänt roligt. I matväg hade vi allt från sill till kokt potatis, såklart allt där emellan med. Kan nog tacka Ikea för det ändå förvånansvärda stora utbudet av svenska råvaror.

Dagen började med några timmar i skolbänken innan det var dags att dra sig hemåt för att städa lägenheten och börja laga mat. Allt som allt var vi 16 st hemma hos oss, varar två firade sin första midsommar. Det enda som saknades var en midsommarstång, prinskorv och jordgubbar. Istället blev vi bjudna på en mycket smarrig chokladkaka så klagar inte. 

Senare på kvällen gick vi alla till foamparty vilket var kul men enormt blött, vi stannade ett tag, inte superlänge, då vi skulle upp tidigt morgonen efteråt för att packa för att senare åka iväg till Hangzhou. Som sagt blev det an annorlunda midsommar men med allas hjälp blev det en bra riktigt bra en.

//Gustav