Varmare utomhus

När det är varmare utomhus än inomhus börjar man undra, det är inte bara hemma utan även i skolan detta har inträffat. Ska dock lägga till att vädret idag har varit mycket bättre än på länge och värmen har suttit i lång efter solen har gått ner. Nu håller vi bara tummarna så detta håller i sig så även värmen letar sig in i vår lägenhet. Det enda som går att klaga på angående vädret måste vara att det har blåst ganska friskt de senaste dagarna. Andra nyheter från dagen är att även jag fått ta del av förkylningen. 

Imorgon har vi ännu ett glossförhör, så de resterande timmar efter skola har gått åt till att plugga samt laga och äta mat. Imorgon efter skolan ska vi ta det lugnt, stämpla ut för helg lite tidigare kanske? Mentalt i vart fall…

 

 //Gustav

1
Lars-Olof och Kristina

Vi ser fram emot varmare väder. Här har det regnat och blåst hela dagen. Blåst verkar det i och för sig ha gjort hos er också. Hela cykelraden har lagt sig eller så har det varit en Stig Helmer framme. Ni får ha det bra trots era förkylningar.

Svar: Förhoppningvis får även lilla Borås lite värme, för regn och blåst låter inte så lockade att komma hem till. Jag blåsa kan de verkligen göra här nere, som du uppmärksammade på bilden har hela cykelraden vält, vilket är standard här nere dock.
Clara & Gustav