22 april

Som jag skrev igår är det mindre än två veckor kvar till vi har prov, tyvärr kommer det var ett återkommande tema under dessa två veckor. Inget undantag idag, dock har vi hittat på lite roligare saker idag också. Pågrund av de fina vädret, sol och över 25°C, har vi både igår och idag spelat fotboll. Oj vad längesedan det var, men ack så roligt. Jag och även Clara idag har spelat med de andra från Sverige, det känns verkligen konstigt att spela fotboll igen. Håller tummarna för att vi kommer göra det igen. 

Förutom detta har dagen inte bjudit på så mycket, till lunch tog vi var sin soppa. Fruktosten är den gamla vanliga med gröt, russin, torkade blåbär och tranbär tillsammans med banan. Till detta serveras alltid ostsmörgås och juice. Och som alla andra morgnar får Clara frukosten serverad på sängen. Till kvällsmat blev de kylskåpsrensning i form av rester, Café de Paris till mig medan Clara åt köttullar med potatismos. Bilden är liksom maten från i veckan då vi stekte champinjoner, lök och bacon tillsammans med grädde samt kryddor såklart.

Imorgon är tanken att åka till biblioteket, ta sig i kragen och börja plugga. Vi får se hur det går med det men nu är det i vart fall dags att sova. Kroppen värker pågrund av fotbollens makt att hitta muskler man inte trodde att man hade. 

//Gustav