French

Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss idag. Vi hade planerat att åka till French concession men vet inte riktigt om vi lyckades, vi har dock varit på en massa andra fina ställen. På förmiddagen gav vi alltså oss ut med French concession i sikte, åkte till en adress som skulle vara vid French, men vi tror inte vi hittade hjärtat av stället. Vem vet? 

Dock har vi haft en mycket trevlig dag, gått en massa och set nya delar av Shanghai. Tror man kan gå runt i ett års tid och fortfarande hitta nya ställen, Shanghai är verkligen superstort. Till lunch lyxade vi till med var sin supergod surdegsmacka med kyckling, ost och sallad. Det var inte igår vi åt en sådan macka! Till efteråt delade vi på en smarrig jordgubbsbakelse. 

Som många andra gånger när vi ska upptäcka nya platser har vi tappat bort oss en massa idag, stora delar av dagen har vi undrat vart vi har varit. Kul nog slutade dagen upp på Ikea, otippad men helt okej.

//Gustav

2
Lars-Olof och Kristina

Vad kul med bilder igen. Vi fattar att det varit lite trångt med tiden och är glada att det gått att läsa om er men det är trevligt att både se er och det ni hittar i Shanghai. Fina bilder!

Svar: Ja det har varit lite dåligt med tid över till bilder och annat roligt, få se till att få lite mer tid över till det i framtiden. Tack!
Clara & Gustav

Carina

Jag kan inte annat än hålla med. Älskar era bilder!

Svar: Roligt att höra!
Clara & Gustav