De finare områdena

 
Klockan ringde klockan 6.00 imorses, och nu är klockan över tolv. Med andra ord har det varit en lång och händelserik dag. Efter två lektioner träffades vi upp vid tunnelbanestationen och begav oss mot symarknaden, dock åt vi mat innan vi entrade slagfältet i form av italiensk mat. Två timmar senare stod vi på utanför symarknaden dock med sju skjortor, en kavaj, och tre klänningar beställda. Ska bli kul att se resultatet på fredag. 

Från symarknaden tog vi en taxi in till hjärtat av pudongsidan, bland alla de enormt höga husen. Man tänker inte riktigt alltid på hur höga hus egentligen är innan man står precis bredvid dem. Vi satte sikte därefter mot vattnet för att senare ta båten över floden, två ynka yuan kostade det att åka över floden. 

Väl på land igen började magarnas kurande bli allt mer vilket resulterade vi att vi några minuter senare slog oss ner på en thairesturang. Dock lyckades vi bara beställa in två rätter och inte fyra. Tur nog var de ganska stora.

Väl ute igen hade solens strålar bytts ut mot skuggor och mörker, och kvällen avslutades på en Skybar med utsikt över The Bund. En riktigt bra dag, dock är vi båda väldigt utmattade nu efter allt gående och tittade. Dags för sängen…
 
//Gustav