Sista skoldagenOj vad tiden har gått fort, speciellt nu i slutet. Idag hade vi vår sista skoldag med lektioner, kan inte riktigt fatta det. Har inte haft så mycket tid eller kraft att tänka på det heller för vi har verkligen pluggat varje ledig tid nu de senaste två veckorna. Vi har såklart mer skola nästa vecka men då har vi bara prov, måndag tisdag och även onsdag. Sedan är vi fria, fria från plugg och fria från allt. Bara en avslutningsceremoni kvar. 

Idag har vi även fått lite saker levererat till dörren från taobao, ja detta är det sista nu. Leveransföretagen börjar till och med att känna igen oss, nu för tiden ringer de inte längre om vi inte är hemma utan skickar bara iväg ett sms och säger att de har levererat paketet till närbutiken på området, smidigt värre. 

Bilden är på vår klass, eller delar av den. Vi kan säga att de är på den delen som brukar komma på lektionerna. Läraren i mitten är vår huvudlärare och hon verkade lite rörd idag när sista klockan ringde ut. I vår klass kommer vi verkligen från alla olika delar av världen, bland annat USA, Japan, Sydkorea, Holland, Spanien, Ryssland, Iran, Australien, Storbritannien, Thailand och några till. Har varit kul att lära känna nya människor med olika vanor och sett att se på livet. Intressant om inte annat. Var lite vemodigt idag, har börjat känna vissa av våra klasskamrater och kommit bra överens med dem. 

//Gustav