Dagens händelser

Äntligen börjar stressen tappas ner, men de senaste dagarna har vi verkligen gått på högvarv. Vi har både haft en mängd saker att ta hand om i skolan, allt från glosor till läxor. Med besök blir vardagsrutinerna vända ut och in och för att toppa detta har även deadlinen för att söka till högskolan för hösttermin närmat sig med stormsteg. Imorgon stänger anmälningen men som det känns nu är både jag och Clara klara med våra val, får se om vi ändrar oss. 

För att de ovanstående inte skulle räcka har även Clara och Sanna gått och dragit på sig var sin urslig förkylning, än så länge har jag klarat mig. Oberoende detta har vi idag tagit oss ut för att titta på vad Shanghai har att erbjuda. Tanken med idag var att åka till Peoples Park men tyvärr stängde de klockan sex. Vi hängde inte läpp för detta utan gick istället till Nanjing road, för att strosa ner mot The Bund. Vi åt på vägen och avslutade dagen på skybaren med den underbara utsikten. Tyvärr blev det inga bilder idag med allt mer snack.

Bilderna är på en fin lägenhet i Göteborg i närheten av Chalmers, vilket är högskolan som vi förhoppningsvis ska studera på till hösten. Det är en superfin etta med öppen planlösning, helt i vår stil. 

//Gustav och Clara