27° och solSka inte använda för många värdeord just nu men vädret idag har varit hur skönt som helst, verkligen. 27° sol och inte ett moln med regn i sikte. Det här tycker jag verkligen om, hade varit konstigt annars kanske. Ett annat plus är att växtligheten har kommit mycket längre på grund av det fina vädret. Dessa vackra blommorna växer precis utanför vår trappuppgång.

Under tiden jag stod och fota dessa bilderna stack en äldre pensionär ut huvudet i fönstret precis jämte och började prata med mig. Det verkar som om det är mer än jag som har fått lite vårkänsla. Hon berättade vad blomman hette och frågade lite andra saker, tyvärr har jag redan har glömt namnet. Efter ett tag försvann hon plötsligt lika snabbt som hon hade kommit men det var trevligt så länge det varade. 
 
//Gustav
1

30 mars

Vädret idag har varit allt annat roligt, värdet här är verkligen opålitligt. En dag kan det vara 25° och strålande sol och dagen därpå kan det likna en regnig höstdag hemma i Borås. Oberoende vädret var vi tvungna att ta oss till skolan för att ha våra tre lektioner. Idag är det enda dagen då vi inte har sovmorgon vilket har resulterat i att vi är väldigt trötta på måndagar, vi är helt enkelt inte vana att börja vår dag innan klockan 10 på förmiddagen, skärmande. 

Efter skolan lyckades vi att ta oss själv i kragen och sätta oss med våra läxor i några timmar. Efter det lagade vi mat och jag åkte vidare till gymet medan Clara tog hand om lite andra saker hemma. Nu har klockan blivit halv tolv och vi har suttit i ungefär en timma till sedan jag kom hem och pluggat. Imorgon är det glossförhör, håll tumma! 

//Gustav

Tiden går fortSnart är det en hel vecka sedan min mamma lämnade oss efter 10 otroligt mysiga och händelserika dagar. Därefter tog både förkylning och magsjuka hennes plats. Många timmar spenderades i sängen helt matt, men NU är vi tillbaka på banan! Vi båda är så gott som återhämtade vilket är himla skönt. 

Idag känns det som om sommaren har kommit till Shanghai med 23 grader och sol. Det är till och med kallare inomhus...

/Clara 

1