Virrat runt i Tokyo

I morse tog vi lite sovmorgon, idag var även den första gången vi hade hotellfrukost under resan. Gustav tog pannkakor och Clara slog till på rostat bröd. Till detta fick vi såklart tillbehör samt varsitt ägg. Vi fick även en sallad, dock med senap på, konstig kombo!

Eftersom Yokohama bara ligger en halvtimma utanför Tokyos skyskrapor och storstadsliv stod vi på Tokyos perrong innan klockan hade slagit 12. Men inte förrän klockan 15.30 hittade vi hotellet. Under de två och en halv timmarna hade vi både lyckats att hoppa på fel tåg, ätit lite samt gått fel i området där hotellet ligger. Här kommer vi bo tre nätter. Detta är också ett kapselhotell, inte lika lyxigt som det förra men denna gången har vi en dubbelkapsel tillsammans.

På eftermiddagen tog vi oss till Akihabara, elektronikstaden och mangaparadiset. Där har de verkligen allt man kan tänka sig. Allt från hörlurar till lampor, det som inte finns där i elektronikväg har ännu inte uppfunnits. Efter en liten stund hittade vi till en 7 våningar enorm affär som hade allt, ALLT! Häftigt att ha testat det riktigt stora kamera objektiven, de där som kostar långt över ens budget. Något objektiv fick vi inte med oss hem, dock ett väldigt snyggt iPadställ.

Just i detta nu har vi krupit in i vår kapsel och har inga planer på att lämna den förens imorgon.

/Clara och Gustav
1
Carina

Jag tycker det verkar mysigt med dessa kapselhotell. Kul att ni hittat ett med dubbel"rum". Häftig manga!

Svar: Ja, det är riktigt mysigt! Synd att det inte finns fler runt om i världen! Kram
Clara & Gustav