Tokyo Disneyland

Hela dagen har spenderats på Tokyos Disneyland Sea. En helt otrolig upplevelse för både barn, vuxna och alla där emellan. Vi lyckades, trots att vi inte kan Japanska, se en 4D-film och några småshower helt omedvetna om vad de säger. Vi var dessutom helt omedvetna om vad vi hade att se fram emot eller frukta i de åkatraktionerna vi hann testa på. Först och främst franns det inte extremt mycket atraktioner, sedan kunde det vara allt emellan 40-120 min väntetid på de flesta stora atraktionerna. 
En av de atraktioner vi testade på var Tower of Terror, titeln talar sitt. Det var ett spökhotell där man slungades upp och ner sittadndes i en hiss. Ibland skakade sätena och hissdörrarna öppnades och något skrämde en på andra sidan dörrarna. Vissa kan tycka detta är en piece of cake, men jag har ALDRIG vart så rädd. Titta bara på en av bilderna nedan som de tog under åkturen?!
 
Dagen var helt otroligt underbar med ett mycket fint avslut fick vi se en vatten- och ljusshow i parken. Det hela avslutades med fyverkerier.
 
Nu ska vi värma upp oss efter en kall men fin vinterdag, imorgon väntas det nya äventyr. Sista hela dagen i Tokyo och vi har mycket kvar att se! 
 
//Clara och Gustav
 
2
Carina

Så coolt! Och jag hoppas du köpte hatten, Gustav. Den snyggaste jag sett på länge.

Svar: Hatten blev tyvärr kvar på Disneyland! Men häftigt var det där
Clara & Gustav

Lotta

Så söta ni är, och va kul att ni hade fint väder. Varför viftar inte ni med armarna och ser glada ut som alla andra japaner? ;)
Kram

Svar: Om inte vädret hade varit så bra som det var hade det inte varit lika kul, definitivt. Tror vi mest hade frusit då. Alla japaner blev säkert informerade innan om vad som skulle hända, inte vi... Hade vi vetat att det skulle vara fritt fall skulle vi såklart också viftat med händerna så glatt så
Clara & Gustav